До 70-річчя Стефанії Романівни Кілієвич (Археологія, 1990)
Виповнилось 70 років Стефанії Романівні Кілієвич, кандидату історичних наук, лауреату Державної премії УРСР — відомому спеціалістові, яка досліджує старожитності доби Київської Русі та Давнього Києва,