Українсько-німецьке археологічне співробітництво - Черненко, Є.В. (Археологія, 1999)
У липні 1998 р. у залах Археологічного музею Інституту археології НАН України відкрилася виставка, присвячена роботам спільної експедиції Інституту археології НАН України та Німецького науково-дослідного товариства. В експозиції представлено найбільш цікаві знахідки, що походять з розкопок Більського городища - найбільшого в Європі. Зокрема, унікальна майстерня, де провадилася обробка кістки та рогів, колекція кераміки та озброєння з курганів.