Античні мотиви у творчості Лесі Українки - Русяєва, А.С. (Археологія, 1991)
За рішенням ЮНЕСКО 1991 р. проголошено роком видатної української поетеси Лесі Українки з нагоди 120-річчя від дня її народження. Серед багатогранної творчості поетеси є сюжет на мотив міфа про Іфігенію у ТаврідІ. Розгляду його і присвячено ці нотатки.