До 95-річчя Марії Іванівни Вязьмітіної (Археологія, 1991)
22 квітня 1991 року виповнилось 95 років відомому радянському вченому, талановитій дослідниці сарматських та пізньоскіфських старожитностей України, мистецтвознавцю та антикознавцю Марії Іванівні Вязьмітіній — кандидату історичних наук, лауреату Державної премії УРСР.