До 60-річчя Олени Василівни Цвек (Археологія, 1991)
Виповнилось 60 років Олені Василівні Цвек, кандидату історичних наук, науковому співробітнику Інституту археології АН України — відомому фахівцеві, яка досліджує старожитності трипільської культури.