До 60-річчя Миколи Михайловича Шмаглія (Археологія, 1991)
Виповнилось 60 років Миколі Михайловичу Шмаглію, кандидату історичних наук, старшому науковому співробітнику Інституту археології України — відомому українському вченому, фахівцеві в галузі енеоліту та доби ранньої бронзи.