Засідання Вченої ради ІА АНУ - Нужний, Д.Ю. (Археологія, 1992)
24 березня 1992 р. у приміщенні Інституту археології ЛН України (по вул. Видубецька, 40) відбулося засідання Вченої ради ІА АНУ, присвячене пам'яті співробітника Інституту Іванцова Івана Овсійовича, розстріляного фашистами у окупованому Києві восени 1941 року.