До 80-річчя Ріви Йонівни Ветштейн (Археологія, 1992)
25 грудня 1992 року виповнюється 80 років Ріві Йонівні Ветштейн, учасниці Великої Вітчизняної війни, спеціалісту з античної археології, а нині пенсіонерці.