До 60-річчя Сергія Дмитровича Крижицького (Археологія, 1992)
11 грудня виповнюється 60 років з дня народження відомого українського археолога Сергія Дмитровича Крижицького — доктора архітектури, професора, члена-кореспондента АН України, заступника директора Інституту археології АН України, завідуючого скіфо-античним відділом цього ж Інституту.