Пам'яті Стефанії Ромуальдівни Кілієвич (Археологія, 2000)
7 січня 2000 р. на 80-му році життя пішла від нас доброзичлива й чуйна людину, відомий археолог, один із провідних спеціалістів в галузі давньоруської археології, кандидат історичних наук Стефанія Ромуальдівна Кілієвич. Світла пам’ять про Стефанію Ромуальдівну Кілієвич назавжди залишиться у серцях її колег, друзів та близьких.