Ürszula Maj. «Stradow, stariowisko 1. Czesc I. Ceramika wczesnosredntowteczna» - Петрашенко, В.O. (Археологія, 1993)
Рецензія на книгу: Ürszula Maj. «Stradow, stariowisko 1. Czesc I. Ceramika wczesnosredntowteczna».
Монографія Урсули Май, на превеликий жаль, побачила світ вже після смерті авторки. Тяжка хвороба не дала можливості закінчити розпочату роботу, яка є ретельно виконаним і цілком завершеним каталогом. Все ж колегам вдалось випустити у світ першу із задуманої серії робіт, присвячену класифікації ранньосередньовічної страдівської кераміки.