Пам'яті Любові Єгорівни Скиби (Археологія, 2000)
16 березня 2000 р. пішла від нас Любов Єгорівна Скиба — талановита колега, щирий друг, чарівна жінка, кандидат історичних наук, спеціаліст у галузі ранньої історії слов’ян та зарубинецької культури, старший науковий співробітник відділу слов’янської археології ІА НАН України. Пам’ять про Любу завжди залишиться у наших серцях.