Слово скорботи про Бориса Миколайовича Мозолевського (Археологія, 1993)
13 вересня 1993 р. помер Борис Миколайович Мозолевський. Це ім’я добре відоме в Україні та за її межами — видатний археолог, самобутній поет, людина високого духовного злету, патріот. Рідним, друзям, колегам важко примиритись з цією втратою: молодим, енергійним, сповненим творчих планів він пішов від нас.