До 70-річчя Сергія Олександровича Висоцького (Археологія, 1993)
15 липня 1993 р. Сергію Олександровичу Висоцькому, доктору історичних наук, відомому досліднику культури Київської Русі виповнилося 70 років. Його наукове життя, яке нараховує понад 40 років, пройшло в стінах Інституту археології АН України та Софійського музею.