До ювілею Алли Трофимівни Сміленко (Археологія, 1993)
У 1993 р. святкує свій ювілей відомий фахівець з історії та археології давніх слов’ян Алла Трофимівна Сміленко, доктор історичних наук, лауреат Державної премії України.