До ювілею Олімпіади Гаврилівни Шапошникової (Археологія, 1993)
Колективи відділів археології первісного суспільства, польових досліджень, співробітники Інституту археології Академії наук України щиро вітають з ювілеєм Олімпіаду Гаврилівну Шапошникову, провідного спеціаліста в галузі первісної історії та археології України.