Пам’яті Володимира Федоровича Генінга (Археологія, 1994)
30 жовтня 1993 р. помер професор, доктор історичних наук, Володимир Федорович Генінг. Хоча останнім часом він тяжко хворів, смерть його була несподіваною. Для рідних, друзів, учнів, прихильників Володимира Федоровича це тяжка і непоправима втрата. В. Ф. Генінг був яскравою, сильною людиною, безмежно закоханою в археологію. Вчений, педагог, організатор — Володимир Федорович лишив глибокий слід у науці.