Еще раз о наскальном барельефе у с. Буша в Поднестровье - Формозов, А.А. (Археологія, 1994)
В статье автор опровергает мнение о Бушанском наскальном барельефе как памятнике ранних славян-язычников и приводит аргументы в пользу новой датировки — XVI в. У статті автор намагається спростувати усталену до теперішнього часу думку про Бушанський наскельний барельеф як пам’ятку ранніх слов’ян-язичників. Він наводить свою аргументацію на користь того, що барельєф було створено у XVI ст., а сюжет трактує як ілюстрацію до життя святого Євстахія. The autor tries to refute the opinion existing till the present about the Bushanian rock carving as a relic of early Slave-pagans. He proves by forcible arguments that the carving was made in the 16th cent, interpets the subject as an illustration of St. Eustase’s life.