До 75-річчя Анатолія Віссаріоновича Буракова (Археологія, 1994)
Цієї осені виповнилось 75 років відомому вітчизняному антикознавцю, невтомному досліднику історії та культури античних держав Північного Причорномор’я, кандидату історичних наук, кавалеру 12 бойових та мирних нагород Анатолію Віссаріоновичу Буракову.