Міжнародний конгрес антикознавців у м. Бордо - Буйських, С.Б. (Археологія, 2003)
14—16 листопада 2002 р. у м. Бордо (Франція) відбувся міжнародний конгрес «Cités grecques, sociétés indigènes et empires mon¬diaux dans la region nord-pontique: origies et development d’une koine politique, économique et culturelle (VII s. a. C. — III s. p. C.)» — “Грецькі міста, місцеві суспільства й світові імперії у північнопонтійському регіоні: походження та розвиток політичного, економічного й культурного койне (VII ст до н.е. . — ІІІ ст. н.е.)”