Міжнародна археологічна конференція «Нові технології в археології» - Козак, Д.Н.; Филипчук, М.А.; Милян, Т.Р. (Археологія, 2003)
26—28 вересня 2002 р. на базі Інституту археології Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася міжнародна археологічна конференція «Нові технології в археології».