Вітаємо з Державною премією (Археологія, 2003)
17 лютого 2003 р. відбулася церемонія нагородження лауреатів Державної премії України в галузі науки і техніки. Серед лауреатів премії —10 провідних археологів України, авторів і керівників авторських колективів двох фундаментальних досліджень з давньої історії України. Колектив редакції журналу «Археологія» та всі археологи України щиро вітають лауреатів: академіка НАН України доктора історичних наук професора Толочка Петра Петровича; члена-кореспондента НАН України доктора архітектури професора Крижицького Сергія Дмитровича; доктора історичних наук Козака Дениса Никодимовича; доктора історичних наук Івакіна Гліба Юрійовича; кандидата історичних наук Круца Володимира Опанасовича; доктора історичних наук професора Моцю Олександра Петровича; доктора історичних наук Мурзіна Вячеслава Юрійовича; доктора історичних наук Отрощенка Віталія Васильовича; доктора історичних наук Русяєву Анну Станіславівну; доктора історичних наук професора Станка Володимира Никифоровича.