Міжнародна конференція «Гінцівська стоянка та проблеми кам’яної доби України» - Залізняк, Л.Л.; Яковлєва, Л.А.; Гавриленко, І.М. (Археологія, 2003)
З 27 по 29 травня 2003 р. у м. Лубни Полтавської області відбулася Міжнародна наукова конференція “Гінцівська стоянка та проблеми кам’яної доби України”, присвячена 130-річчю відкриття пам’ятки.