Про участь В.Ю. Данилевича у підготовці та роботі ХІІ Археологічного з’їзду в 1902 р. у Харкові - Ляшко, С.М. (Археологія, 2003)
Публікацію присвячено 100-річчю XII Археологічного з’їзду в Харкові та участі в ньому В.Ю. Данилевича (1872—1936).