Вітаємо з високим званням (Археологія, 2003)
16 травня цього року було присуджено звання члена-кореспондента НАН України визначному українському археологові, знаному спеціалістові у галузі давньоруської та середньовічної археології доктору історичних наук професору Моці Олександру Петровичу. Колектив Інституту археології НАН України, редколегія журналу «Археологія» та всі археологи України щиро вітають Олександра Петровича з високим званням.