Про економіко-правове забезпечення розвитку перевезень ріка-море в Україні - Боняр, С.М. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто економіко-правові аспекти розвитку в Україні судноплавства у режимі «ріка-море». Article presents legal and economical aspects of sea-river shipping development in Ukraine.