Пам’яті Ярослава Євгеновича Боровського - Івакін, Г.Ю. (Археологія, 2003)
15 жовтня 2003 р. пішов з життя відомий дослідник київських старожитностей Ярослав Євгенович Боровський, з іменем якого пов’язане археологічне вивчення Києва в 70—90-ті рр. XX ст.