Книжковий огляд - Колесникова, B.A. (Археологія, 2003)
Бібліотека Інституту археології із задоволенням ознайомить читачів зі списком нових книг 2001—2002 років видань, які поповнили наш фонд. Це книги, видані на території України й присвячені актуальним проблемам археології та давньої історії.