Міжнародна археологічна конференція «IV боспорські читання» - Зінько, В.М. (Археологія, 2003)
З 20 по 24 травня 2003 року в м. Керчі АР Крим проходила міжнародна конференція «IV боспорські читання», темою якої було «Боспор Киммерийский и варварский мир в период античности и средневековья».