Центр трансфера технологий как институт посредничества на рынке инноваций - Зосько, С.В. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто проблему формування інститутів ринку інновацій, особливо інфраструктури посередництва, запропоновано та обґрунтовано доцільність створення мережі Центрів трансферу технологій як ключової компоненти виводу на ринок об’єктів інтелектуальної власності. Basic factors which restrain innovative activity in Ukraine are considered, it is offered and expedience of creation of center of transfer of technologies is grounded in a region as key components of conclusion to the market of objects of intellectual property.