Пам’яті Дмитра Сергійовича Раєвського - Бессонова, С.С. (Археологія, 2004)
13 березня 2004 року незадовго до 63-річчя обірвалося життя Д.С. Раєвського. Ця звістка болем відгукнулася в серцях усіх, хто його знав. Дмитро Сергійович був добре знаним у колі археологів та істориків, і не лише скіфілогів і сходознавців, а й у широкому науковому за¬галі. Ще більше людей знали його заочно і вважали своїм наставником. Його наукові інтереси були багатогранними, і все, що він робив, він робив талановито і з натхненням.