Малий бізнес в Україні: окремі аспекти сучасного стану та проблеми подальшого розвитку - Кочетков, В.В. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто деякі аспекти сучасного стану підприємництва в Україні у порівнянні з розвинутими країнами світу; визначені актуальні проблеми подальшого розвитку малого бізнесу, його роль і потенційні можливості у подоланні кризових явищ в економіці держави; окреслена необхідність істотного покращення державної регуляторної політики у сфері підприємництва, нагальні потреби підвищення якості управління бізнесовими структурами. In the article main aspects of current state of entrepreneurship in Ukraine are reviewed in comparison with developed countries, problems of small and medium business further development and it’s role and potential ability in overcoming crisis event in country economy are determined, necessity of substantial improvement of government regulation politic and also emergency need of business structures management quality improvement are presented.