Міжнародна конференція «Від Кімерії до Сарматії» (29.04—01.05.2004, м. Чигирин) - Фіалко, О.Є. (Археологія, 2004)
У липні 2004 р. виповнилося 60 років відділу скіфосарматської археології Інституту археології НАН України. Саме цій даті й було присвячено міжнародну конференцію "Від Кімерії до Сарматії".