Активизация инвестиционного процесса на региональном уровне - Кухарская, Н.А. (Економічні інновації, 2009)
Вивчено регіональна структура залучення ПІІ за 1996-2007 рр. Дано аналіз динаміки ПІІ у області Південного регіону. Запропоновано пріоритетні напрями підвищення інвестиційної привабливості регіону. Розроблено модель економічного механізму активізації інвестиційної діяльності регіону. The regional structure of accumulation of DFI in 1996-2007 is studied. The analysis of dynamics of DFI in Ukrainian Prichernomorje region is given. Priorities directions of increase of investment attractiveness of region are offered. The model of economic mechanism of activation of investment of the region’s activity is developed.