Неефективні фінансові потоки на товарних ринках як шлях вивезення інвестиційних ресурсів - Лайко, О.І. (Економічні інновації, 2009)
В статті розглянуто проблему фінансових потоків, обслуговуючих експансію іноземної продукції, надмірне зростання та розвиток посередницької сфери на товарних ринках України та Одеського регіону. На підставі здійсненого дослідження обрано найоптимальніший, на нашу думку, підхід до управління фінансовими потоками на товарних ринках шляхом надання пільгових умов для вітчизняних товаровиробників і створення для них конкурентних переваг через мережу оптової торгівлі. The problem of financial streams, attendant expansion of foreign products, surplus growth and development of retailing sphere on the commodity markets of Ukraine and Odessa region are considered in the article. On the basis of our research the optimal, to our opinion, way of financial streams management on commodity markets by the grant of favourable terms for domestic commodity producers and creation of competition performances in the wholesale sphere for them.