Мамонти у Парижі (Міжнародна виставка «У часи мамонтів») - Кулаковська, Л.В. (Археологія, 2004)
17 березня 2004 р. у Парижі у Великій галереї еволюції (La Grand Galerie de l‘Evolution) відкрилася міжнародна виставка «У часи мамонтів».