Четверті Граківські читання - Скорий, С.А.; Тощев, Г.М. (Археологія, 2005)
20—23 жовтня 2004 р. у Запоріжжі відбулась Міжнародна наукова конференція «Проблемы скифо-сарматской археологии Северного Причерноморья», присвячена 105-річчю з дня народження видатного вченого, фахівця у галузі археології раннього залізного віку професора Б. М. Гракова. Це четвертий (з 1989 р.) науковий форум подібного роду, який отримав назву Граківські читання.