Міжнародна археологічна конференція у м. Коростень Житомирської обл. - Звіздецький, В.А. (Археологія, 2005)
Із 6 до 8 вересня 2004 р. у м. Коростені Житомирської обл. пройшла Міжнародна археологічна конференція «Стародавній Іскоростень і слов’янські гради VIII—X ст.». У ній взяли участь провідні фахівці в галузі слов’яно-руської археології з Росії, Білорусії, Польщі, Франції, Швеції та України. На конференції заслухано близько 40 доповідей, які стосувалися багатьох проблем су-часної археологічної науки в межах, визначених загальною тематикою.