Пам’яті Олега Михайловича Приходнюка (Археологія, 2005)
На 64-му році пішов з життя Олег Михайлович Приходнюк — видатний вчений доктор історичних наук, провідний науковий співробітник Інституту археології НАН України, Лауреат Державної премії України у галузі науки і техніки.