Пам’яті Ігоря Станіславовича Піоро (Археологія, 2005)
4 січня 2005 р. на 57 році життя після тяжкої тривалої хвороби перестало битися серце Ігоря Станіславовича Піоро — кандидата історичних наук, старшого наукового співробітника науково-дослідної частини Київського національного університету імені Тараса Шевченка, знаного, у першу чергу, як дослідника етнічної історії населення Криму за часів Риму та раннього середньовіччя, щирої, чуйної, інтелігентної людини, на долю якої випали нелегкі випробування.