Кам’яний хрест на могилі козака Антона Кременецького - Сапожников, І.В. (Археологія, 2000)
Автор статті привів опис, рисунок або фотознімок пам’ятника на могилі козака Антона Кременецького. Хрест Антону Кременецькому є дуже цікавою пам’яткою історії та мистецтва самого кінця XVIII ст. Крім увіковічення пам’яті запорізького козака він демонструє розвиток козацького каменерізного прикладного мистецтва вже після розгону Запорізької Січі і, без всякого сумніву, заслуговує на збереження та охорону.