Проблеми планування інноваційної діяльності підприємства - Сімоненко, Д.С. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто проблеми планування та організації інноваційної діяльності підприємства. Запропоновано управлінську модель організації інноваційної діяльності на підприємстві. In the article the problems of planning and organization innovation of activity firm’s are reviewed. The administrative model of organization innovations of activity on firm is offered.