Винокур І.С., Телегін Д.Я. Археологія України - Черняков, І.Т. (Археологія, 2005)
Рецензія на книгу: Винокур І.С., Телегін Д.Я. Археологія України. — Тернопіль: Навчальна книга. — Богдан, 2004. — 480 с.: іл. Підручник «Археологія України», створений І.С. Винокуром та Д.Я. Телегіним, заслуговує на найвищі оцінки та надає багатьом тисячам студентів широкі можливості в ознайомленні зі старожитностями нашої держави, які посідають одне з провідних місць у Старому Світі.