Винокур І.С., Телегін Д.Я. Археологія України - Малєєв, Ю.М. (Археологія, 2005)
Рецензія на книгу: Винокур І.С., Телегін Д.Я. Археологія України. — Тернопіль: Навчальна книга. — Богдан, 2004. — 480 с.: іл.