Круглий стіл «Археологія України і Франції» — «Les regardes croisccs des archcologcs ukrainiens et français» - Івакін, Г.Ю.; Яковлева, Л.А.; Джинджан, Ф. (Археологія, 2005)
19 листопада 2004 р. у Конференц-залі Президіуму Національної Академії наук України під егідою Інституту археології НАН України та Посольства Франції в Україні відбувся круглий стіл: «Археологія України і Франції» — «Regardes croisés archéologues ukrainiens et français».