Функціонально-цільові ознаки стратегій розвитку малих форм підприємництва - Харічков, С.К.; Редькін, Д.О.; Волохова, М.П. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто систему функціональних ознак розвитку малих форм підприємництва відповідно до обраних цільових стратегій, обгрунтовано необхідність упорядкування сукупності угод, здійснюваних підприємницькими структурами відповідно до ринкових принципів. The system of functional signs of development of small forms of enterprise is considered in accordance with select having a special purpose strategies, grounded the necessity of organization of aggregate of the agreements carried out by enterprise structures in accordance with market principles.