Методологічні підходи до визначення конкурентоспроможності українських регіонів на міжнародних ринках - Хумаров, О.А. (Економічні інновації, 2009)
В статті розглянуто проблему досягнення українськими регіонами міжнародної конкурентоспроможності, проаналізовано основні чинники, що впливають на міжнародну конкурентоспроможність та запропоновано напрями формування стратегії регіонального розвитку на міжнародних ринках. In this article problem ща achievement by the Ukrainian regions of international competitiveness of their products is examined, basic factors, influencing on an international competitiveness are analysed and the ways of regional development strategy forming on international markets are offered.