Тенденции регионализации внешнеэкономической деятельности Украины - Цыналевская, И.А. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто основні проблеми ефективності зовнішньоекономічної діяльності країни. Обгрунтована необхідність створення комплексної програми зовнішньоекономічного розвитку регіону. Розроблені основні завдання комплексної програми розвитку зовнішньоекономічної діяльності на регіональному рівні. Запропоновані основні етапи програми зовнішньоекономічного розвитку регіону, універсальні до вживання у всіх регіонах країни. It is considered the basic problems of efficiency of foreign trade activities of the country. Necessity of creation of the complex program of the external economic development of region is proved. The primary goals of the complex program of development of foreign trade activities at regional level are developed. The basic stages of the program of the external economic development of region, universal to application in all regions of the country are offered.