Технологічні дослідження залізних виробів із Комарівського поселення - Кубишев, А.І.; Недопако, Д.П. (Археологія, 2005)
У статті викладено результати технологічних досліджень залізних виробів із давньоруського шару поселення Комарівка Переяслав-Хмельницького р-ну Київської обл. В статье изложены результаты технологических исследований коллекции железных изделий из древнерусского слоя комаровского поселения Переяслав-Хмельницкого р-на Киевской обл. The article presents the results of the technological study of a collection of iron objects from the Ancient Rus’ layer of Komarivske settlement in the Pereyaslav-Hmelnitskiy Region of Kyiv Oblast’.