До 60-річчя Михайла Андрійовича Сагайдака (Археологія, 2005)
Нещодавно виповнилося 60 років старшому науковому
співробітнику Відділу археології Києва
Інституту археології НАН України, кандидатові
історичних наук, начальнику Подільської постійнодіючої
археологічної експедиції Михайлові Андрійовичу Сагайдаку.